Exkluzív vitorlázás a Balatonon Vitorlással...

Balaton hajóbérlés

Elektromos Yachtunk egy igazi tradicionális formával vetette be magát a Balaton hajóbérlés szolgáltatásba! Egyik legkedveltebb modellünk ami sokoldalú használattal rengeteg élményt nyújt túráinkon,vagy akár egész napos keleti medence bejárásával. Tágas fedélzete asztallal  és platformja fürdőlétrával közvetlen vizkapcsolatot teremt ami kényelmes és biztonságos időtöltés vendégeinknek.

Ez a tipus kimondottan elektromos meghajtásal a Balaton hajóbérlés szolgáltatásra lett tervezve. Nagy mérettű biminije kellemes árnyékkal védi a napra erzékeny vendégeinket. Csobbanás előtt hátsó fedélzeti zuhany kíméli a felhevült testtel fürdést. Hajó  elején a nagy orrnapozón a pihenés napozás a túra egyik fénypontja.

Probálja ki ennek a Yachtnak a sokoldalú Balaton hajóbérlés szolgáltatásait,és kellemes élményben lesz része. Kollégánk mindent megtesz annak érdekében hogy minőségi időtöltést varázsoljunk túránk elejétől a végéig. Foglalással kapcsolatban keresse kollégánkat elérhetőségeinken,telefonon vagy emailbe,vagy akár online foglalásal is.

Egy életre szóló élmény hajóbérlés Siófok!

Élményhajózás a Siófoki báziskikötőnkben lévő flottánk és csapatunk segítségével. Hajóbérlés Balaton.

Kiemelt partnereink

Elsődlegesnek tartjuk a Partnereinkkel kialakított üzleti kapcsolat hosszú távú fenntartását ezért büszkék vagyunk arra, hogy az alábbi vállalkozások már megtiszteltek bennünket bizalmukkal.