Új szolgáltatásaink - Vitorlás bérlés a Balatonon, szálláshely a kikötőben.

Sétavitorlázás, vitorlástúrák, ajándék hajótúra-utalvány

A vitorláshajó kölcsönzés, vitorlásbérlés, elektromos hajó bérlés kiváló választás:

 • meghitt családi, baráti beszélgetéshez
 • vidám, kulturált(!) mulatozáshoz,
 • különböző társasági eseményekhez,
 • személyesebb jellegű üzleti, vagy céges megbeszéléshez,
 • közösség,és csapatépítő tréningekhez,
 • 10leány- és legénybúcsúhoz,
 • eljegyzési, és esküvői partykhoz,
 • esküvői fotózáshoz,filmforgatáshoz,
 • temetéshez (hamvak hullámsírba szórásához),
 • megemlékezéshez,
 • romantikus naplemente-túrához,
 • borkóstolóval egybekötött sétavitorlázáshoz illetve manővertréningekhez,
  hiszen exkluzív, méltó, hangulatos, romantikus vagy éppen izgalmas mindezt a Balaton habjait szelve átélni

Ha igazán egyedi ajándékot szán a szeretteinek, ajándékozzon sétahajózást, sétavitorlázást (kapitánnyal vagy saját irányítás alatt) ajándékutalvány, voucher vásárlásával.

Nagyobb társaságok összejövetelek több hajóval a Balaton közepén.

Siófoki indulással, túra, sétavitorlázás, és többnapos bérlés spikerrel vagy anélkül.. 4 fő alvási lehetőséggel... akár a siófoki kikötőben szálláshelyként is.

Mentés, vontatás bajba jutottak mentése a Balatonon...

Flottánkban egyedülálló 36 le motorsegler hajókkal... a Balatonon.

Horgásztúrák szervezése, éjszakai horgászat, csapatépítés.

Lehetőség van Wia 435 Cabrio (10fő) exkluzív elektromos luxusyacht bérlésére valamint egyedülálló 10 fős elektromos ponton bulihajó bérlésére is.

VITORLÁS HAJÓ BÉRLÉS SIÓFOKON

Csapatunk széles választékkal, elérhető áron, minőségi vitorlás bérlés szolgáltatást nyújt vendégeinknek Siófokon, rövidebb túrák, egész napos, vagy akár egy hetes bérlésre! Flottánkat 23-37 láb közötti vitorlás hajók alkotják, így mindenki megtalálja nálunk a megfelelőt. Hajóink a siófoki Stefánia vitorlás kikötőben vannak, innen indulnak, és érkeznek. Bahart matricával rendelkeznek ,igy a társaság kikötőit díjmentesen használhatják a Balatonon! Ezzel többnapos a túra alatt  több 10  ezer Ft-ot is megtakaríthat! Hajóink alkalmasak alvásra is, mely bevezeti vendégeinket a kikötői életébe, szokásaiba, vérkeringésébe! Egy esti családi vagy baráti borozás a hajón naplemete kiséretében felejthetetlen élményt nyújt!

Vitorlás hajóink 4-6-8-10 és 12 fő befogadására alkalmasak, kialakításuknál, és típustól függően 4-6 alvóhellyel rendelkeznek így az együtt vitorlázó párok, kisebb-nagyobb családok és baráti társaságok is megtalálhatják a számukra ideális választást. Felszereltségüket tekintve mindegyik vitorlás hajónknál elsődleges szempont volt a kényelem, és annak érdekében, hogy bérlőink a lehető legkomfortosabban érezzék magukat, hajóinkat WC-vel, hűtővel, de kényelmi funkciók többsége is a kisebb vitorlásokon megtalálhatók állómagassággal!

Nagyobb családok, baráti társaságoknak sem jelent gondot, ha nincs elegendő fekhely a hajóban, ahány fő befogadóképességű, éjszakára biztositunk még vitorlást, így 8-10 fő esetén nem csak napközben férnek el, de elegendő alvóhely áll rendelkezsésre. Siófokon vesztegelnek vitorlásaink, a Bahart kikötőben tusoló wc mosógép, terasz étterem, privát strand teszi kényelmesebbé a többnapos bérlést.

Kezdő jogosítvánnyal, kevesebb tapasztalattal rendelkezőknek igény esetén hajóvezetőt biztosítunk a vitorlás bérlés mellé, akár csak a bérlés első néhány órájára is, amíg megismerkednek az adott vitorlással, kötélzetével, vitorláival!

Egyes vitorlásaink méretüknél fogva alkalmasabbak a gyakorlásra, így bátran keressenek minket elérhetőségeinken, és szívesen ajánlunk vitorlást is személyre szabottan.Manőver tréningeket, többnapos alapismeretek, oktatást is vállalunk 25 éves tapasztalt kapitányaink jelenlétében siófoki indulással, és érkezéssel!

Hajóinkat tapasztalt kapitányok vezetik akik ismerik a Balatont, kikötőket, hogy Ön csak a pihenésre fürdésre, túrására, és kikapcsolódásra tudjon fókuszálni! 

Lepje meg szeretteit, barátait,munkatársait egy remek Balatoni programmal!

A híres és nagy múltú Kék Szalag versenyre is szervezünk túrákat, start és követés!

AJÁNLOTT ÚTICÉLOK, VITORLÁS KIKÖTŐK! TÚRAÚTVONALAK AZ EGÉSZ BALATONON!

KELETI MEDENCE CSODÁI — 1 NAPOS TÚRÁK

Siófoki kikötőböl Tihany, Balatonfüred, Csopak, Alsóörs, B.Fűzfő, B.Kenese!

Ezen kikötők elérhetők, és közel vannak akár egy napos bérlésre, másrészt érdemes kikötni ezen helyeken, és felfedezni a helyi gasztro éttermeket, cukrászdákat!

Fent említett kikötők Siófoki bázisunkhoz normál szél esetén 2 orás vitorlazással kényelmesen elérhetőek, egy ebéd vagy egy rövid bortúra erejéig ajánlott a kikötés. Kikötés nélkül megfelelő széllel, egy keleti medence kerülő túra is remek opció lehet! 2-4-8 órás túráinkhoz természetesen tapasztalt kapitányt is biztosítunk Önnek!

NYUGATI MEDENCE CSODÁI — TÖBB NAPOS TÚRÁK 

Siófoki indulással több napos bérlés esetén tökéletes választás Balatonföldvár

Balatonszemes, Balatonlelle, Fonyód, Badacsony vagy akár Keszthelyi látogatás! 

Vitorlás bérlés, a Balaton nyugati medencéjét tekintve optimális, szinte minden jelentős településen van Bahart kikötő, így a kikötés továbbra is ingyenes bérlőinknek. Megfelelő szélviszonyok mellett Siófok – Fonyód távolság megálló nélkül 7-8 óra vitorlázás, így beleférhet akár egy napos túra is! A keleti medencében legkedveltebb egyik úticél, Badacsony, Fonyódhoz nagyjából hasonló távolságra van Siófoktól, és az egyik legszebb látványosság, különösen vitorlás hajóval! 

A legideálisabb, ha lehetőség van több napot, akár egy hétre is vitorlást bérelni! Igy rengeteg lehetőség nyílik rövidebb vitorlázásra, és a túrákba is sokminden belefér!

Kérje kolléngánk segitségét és kiválasszuk Önnek az ideális testre szabott úvonalat programajánlót, és a megfelelő meretű hajót a feledhetetlen vitorlázáshoz!

CSAPATÉPÍTÉS VITORLÁS BÉRLÉS SIÓFOKON

Lehetőség van flottánkban több hajó bérlésére minden intervallumra, így nagyobb létszámú családi, baráti, és céges rendezvények lebonyolítását vállaljuk, akár az északi part érintésével! Több hajó összekötése lehorgonyzása, vagy akár hosszabb túra is opció lehet! Ezekre kérjen személyre szabott egyedi ajánlatot kollégánktól!

A BALATONI VITORLÁS BÉRLÉSRŐL

Vitorlás bérlés Siófokon szolgáltatásunk Április 15-Október 30.ig tart, vitorlásaink ebben az időszakban bérelhetők siófoki indulással, és érkezéssel! 

Egy napos bérlés alkalmával az egész nap 8 óra időtartamot jelent, hajó átadás, és visszavételét is beleszámitva! Rövid csúszásért pótdíjat nem számolunk fel.

A hajóink bázis kikötője a siófoki Bahart vitorlás kikötő, alapesetben itt történik a hajók átadása és átvétele. Kollégánk alapos hajóismereti tajékoztatás után adja át a hajót ami kötelező felszereléssel és biztonságos hajózásra alkalmas állapotba kerül átadásra. Visszavételkor ezek ellenőrzése pepitába szükséges! Természetesen minden szükséges infóval inditjuk el bérlőinket a hajó, és az utvonalak, és a legfontosabb, az időjarás, szélerősség tekintetében!

Induláskor bérleti szerződés, és felelősség vállalási nyilatkozat kitöltése szükséges!

Hajóinkat hajózásra alkalmas állapotban adjuk át, és vesszük vissza bérlés végén!

Minden hajónk a Bahart kikötőlánc tagságával rendelkezik igy ezen kikötő használatuk dijmentes, és szolgáltatasaik térítesmentesen használhatók!

Egyes hajótipusok online is foglalhatóak, ez a hajóknál fel is van tüntetve.

 

EGYÉNI VITORLÁS BÉRLÉS AJÁNLATAINK

2 órás Kapitányos vitorlás bérlés

4 órás Kapitányos vitorlás bérlés

Egész napos kapitányos vitorlas bérlés  (10-18 ig.)

Egész napos kapitány nélküli vitorlás berlés (10-18.ig.)

24 órás Vitorlás bérlés kapitány nélkül alvással 10 h-másnap 10 h.ig.

Többnapos vitorlás bérlés,kapitány nélküli túra vitorlázás.

Kapitány nélküli vitorlás bérlésnél 100.000 ft os kaució fizetendő.

 

VITORLÁS  BÉRLÉS BALATON

Vendégeink bérelhetnek kapitányos bérlesnél úgy is hajót, hogy a keleti medence kikötőibe van a beszállás, Balatonfüred, Tihany, Alsoörs, B.Almádi, Balatonkenese!

Lehetőség van Balatonföldvári indulásra, Sajkodi öböl felfedezesére.

Részletekért keresse kollégánkat az oldalon megadott elérhetőségeken.

Egyedi szeményre szabott ajánlatot adunk minden ilyen túrára,megkeresésre.