Exkluzív vitorlázás a Balatonon Vitorlással...

Motorcsónak bérlés Balaton

A száguldás szerelmeseinek ajánljuk Motorcsónak bérlés Balaton szolgáltatásunkat, ezt a 30 lábas 10 m hosszú és 3 m széles “szörnyeteget”…10 vendég 400 lóerő.. Igazi adrenalin a vizen 15 p Tihany, Balatonfüred!

Felejthetetlen élményt ad a motoros hajó száguldás szerelmeseinek! A hatalmas hatsó fedélzet kényelmes és egyben biztonságos érzést nyújt 50 km/h-ás hasitás közben is vizen, ugyanakkor “csiga” üzemódban egy hideg sör vagy pezsgő is feldobja a túrát.. egy Balaton közepe fürdéssel egybekötve, ami kihagyhatatlan.

Fürdőzés a Balaton közepén, a Motorcsónak bérlés Balaton egyedi, választható útvonalon keleti medence túra terszés szerinti kikötéssel! Nyugati medence látogatásra is van lehetőség!

Céges rendezvények csapatépitesek családi meglepi bulik, szülinap, névnap! Válassza Motorcsónak bérlés Balaton szolgáltatásunkat.

Egy életre szóló élmény hajóbérlés Siófok!

Élményhajózás a Siófoki báziskikötőnkben lévő flottánk és csapatunk segítségével. Hajóbérlés Balaton.

Kiemelt partnereink

Elsődlegesnek tartjuk a Partnereinkkel kialakított üzleti kapcsolat hosszú távú fenntartását ezért büszkék vagyunk arra, hogy az alábbi vállalkozások már megtiszteltek bennünket bizalmukkal.