Exkluzív vitorlázás a Balatonon Vitorlással...

Balaton vitorlásbérlés

Balaton vitorlásbérlés kényelmes biztonságos, hajóink kiváló rövidebb élményhajózásra, illetve egész napos túrákra is, akár több napra is. Vitorlásaink fedélzete kényelmes könnyen átjárhato, hátsó fedélzet  biminivel védett, körkormányos kedvelt típus. Balaton vitorlásbérlés szolgáltatásunk biztonságos vitorlázást biztosít. WPC fürdőplatform, és hozzá tartozó fürdőlétra lehetőséget nyújt a fürdésre.

Kabinok tágas nagy, állómagasság. 4-5 főre kényelmes alvást biztosit. Kompresszoros hűtő kis fagy. val, és Wc is segiti a hosszab távú túrákat. Bahart matrica lehetővé teszi a Bahart kikötők ingyenes használatát, illetve kiváló lehetőséget ad a siófoki kikötőben akár alvásra, hogy megismerje a hajós élet egy részét válassza Balaton vitorlásbérlés szolgáltatásunkat, hogy bekerüljön a kikötői élet vérkeringésébe.

Egy életre szóló élmény hajóbérlés Siófok!

Élményhajózás a Siófoki báziskikötőnkben lévő flottánk és csapatunk segítségével. Hajóbérlés Balaton.

Kiemelt partnereink

Elsődlegesnek tartjuk a Partnereinkkel kialakított üzleti kapcsolat hosszú távú fenntartását ezért büszkék vagyunk arra, hogy az alábbi vállalkozások már megtiszteltek bennünket bizalmukkal.