Nincs hajóvezetői engedélye? Nem elég tapasztalt ahhoz, hogy egyedül kormányozzon el egy hajót? Szívesebben adná a kormányt egy tapasztalt hajós kezébe?

„A szélirányon nem tudsz változtatni, a hullámokon sem, csak a vitorláidat igazíts jól, és hamarosan hazaérsz a kikötődbe.”
Müller Péter

Nálunk erre is van megoldás, hiszen hajóinkhoz kapitányt, képzett kormányost is biztosítunk. Tapasztalt hajózók válogatott csapatával állunk rendelkezésére, akik mellett nemcsak hogy maximális biztonságban érezheti magát de el is sajátíthatja a sportág apróbb fortélyait is. 

A hajóbérlés feltétele, hogy a hajón legalább egy személy rendelkezzen érvényes hajóvezetői engedéllyel és a hajót ez a személy vezesse. Javasoljuk, hogy akkor is vegye igénybe kormányosi szolgáltatásunkat, ha van ugyan tapasztalata a kormányzásban, de nem rendelkezik kellő magabiztossággal vagy éppen csak a hajózás ismereteit szeretné felfrissíteni.

A kormányossal bérelt hajózásról

Habár a hajót kormányosaink vezetik, Ön az, aki megmondja, hogy hová, és mikor szeretne hajózni. Ezért javasoljuk, hogy még az indulás előtt keresse fel weboldalunk programajánló, útvonaltervező oldalait és ismerkedjen meg a lehetőségekkel…
Természetesen a kapitány átengedi a kormányt Önnek is, így megtapasztalhatja milyen egy hajót vezetni, valamint betekintést nyerhet az alapvető hajózási ismeretekbe is. Tapasztalt balatoni hajósként, kormányosaink ajánlhatnak olyan kikötőket, amelyeket érdemes felkeresni, éttermeket, ahol remek a konyha, fürdőző helyeket, ahol jókat lehet úszni és persze megmondhatják, hogy mely helyeket érdemes inkább kihagyni.