Gyakori kérdések

GYAKORI KÉRDÉSEK  - FONTOS INFORMÁCIÓK

Vitorlás bérlőink és kapitányos hajókirándulások vendégeink számára készült tájékoztató >>> Megkérünk minden Vendégünket:

A Hotel Moló és a Hotel Yacht szállodák területére ne lépjenek be, csak a megadott Kollégánk kíséretében. Akkor is csak a parkolón keresztül történik a kikötő bejáratának  a megközelítése. Vitorlás kirándulások indulási pontja Bahart Kék Daru https://maps.app.goo.gl/oWq89pXZbbPaF1M5A?g_st=ic errol kollégánk tajekoztatja.

A PARKOLÁS a vitorlás utcában a közterületen történik mely fizetős, ingyenes parkolási lehetőség a Horgony utcában található.  A környező Hotelok (Moló, Yacht) belső parkolóit nem használhatják vendégeink ezek zárt területek belépés tilos.

A vitorlás kishajókat (a 12 fős vagy annál kisebb befogadóképességű hajóink)  az időjárás jobban érinti, így indulás előtt mindenképp érdemes tájékozódni: https://www.idokep.hu/radarhttps://www.windguru.cz/3238

30-40 km/órás szél felett, zuhogó eső, 15 C fok alatt időjárási körülmények esetén új időpontot biztosítunk, csoportok számára a foglaló visszafizetésre kerül.

Új időpontot biztosítunk, illetve a bérleti díjak visszautalásra kerülnek. Foglalási névvel és időponttal jelezzék a hajoberlessiofok@gmail.com email címre.

Vitorlások külön egyeztetés nélkül minden esetben a Siófoki Stefánia Vitorlás kikötőből indulnak  Más kikötőből például: Balatonfüredről vagy Tihanyból való indulás esetén felárat számolunk fel. Más kikötő érintése díjköteles.

A hajót átadó személy, illetve a kapitány elérhetősége, a foglaláskor a válasz visszaigazoló e-mailjében fog szerepelni,vagy a 06-30-662-85899 -es számon tud érdeklődni. Időjárás miatt 1-2 nappal indulás előtt érdemes kollégánkkal egyeztetni.

A vitorlás bérlés véglegesítéséhez az összeg 50%-át bekérjük foglalóként ( 50.000 Ft alatti foglalás esetén a teljes összeget ), az indulást megelőző 72 órában az összeg  fennmaradó részét is ki kell egyenlíteni – de minden esetben induláskor.  

A személyes találkozás mindenkor Siófok  Vitorlás utcában történik. 

Az öltözék az időjárásnak megfelelően, 1-1 kabát vagy pulóver ajánlott, a nyílt vízen más hőmérsékleti viszonyok lehetnek. Cipő – papucs tekintetében kérjük kerüljék a fekete talpú cipőket. – ezt megköszönjük! Fürdéshez saját törölköző szükséges!

A kikötői infrastruktúra használatához mágneskártya szükséges. A vitorlás bérlőink, illetve a hajóinkat szállásként használóknak biztosítunk mágneskártyát.

Siófoki vitorlásaink BAHART matricások, de  vendégkikötő látogatása  díjköteles.

A 2 órás kapitányos kirándulások alkalmával nincs lehetőség más kikötőbe való hajózásra, csak fürdésre ( a kapitány engedélyével ).minden info betartandó!

Egész napos bérlés esetén gyakran Balatonfüred - Tihany - Alsóörs kikötéssel – ebéddel sétahajózással,fürdőzéssel zajlik  a program.E hajoknál 2 óra töltéssel.

Az egész napos bérlés 8 órát , a fél napos hajóbérlés pedig 4 órát jelent.

Megkérjük a kapitányos kirándulásra érkezőket 10 perccel korábban érkezzünk!

A kapitány nélküli bérlés esetén – nem biztosítunk sem ágyneműt, sem huzatot. Mindenkinek magának kell gondoskodnia felszerelésről.

Köszönjük hogy elolvasta, és betartja kérésünket,betartja hasznos információkat.

Bármi kérdése van, kérjük keresse kollégánkat, mindenben segítenek hogy gördülékenyen, és problémamentesen menjen le a túra. 

Üdv. HAJÓBÉRLÉS SIÓFOK CSAPATA.

Egy életre szóló élmény hajóbérlés Siófok!

Élményhajózás a Siófoki báziskikötőnkben lévő flottánk és csapatunk segítségével. Hajóbérlés Balaton.

Kiemelt partnereink

Elsődlegesnek tartjuk a Partnereinkkel kialakított üzleti kapcsolat hosszú távú fenntartását ezért büszkék vagyunk arra, hogy az alábbi vállalkozások már megtiszteltek bennünket bizalmukkal.